Slavnoj glumici hrvatskog podrijetla koja strahuje za život podrška stiže iz cijelog svijeta

Foto: Instagram

STANA KATIC, zvijezda serije Castle i njen suprug Kris Brkljaca ovih su dana potražili policijsku zaštitu uslijed zastrašujućih prijetnji koje već mjesecima primaju putem društvenih mreža, no istim putem sada su dobili i velik broj poruka podrške.

"Želim da ti i cijela tvoja obitelj dobijete rak", "Kris, nadam se da ćeš krepati", neke su od poruka koje su stizale paru, a među njima je bilo i osobnih prijetnji članovima obitelji koji nisu poznati široj javnosti, što ih je posebno prestrašilo, prenosi TMZ.

Policija je zasad otkrila tek da prijetnje stižu iz inozemstva, a dok istraga traje Stani ne prestaju stizati i brojne poruke podrške iz cijelog svijeta.

"Kao netko tko je izgubio blisku osobu zbog raka, ove prijetnje ne da mi samo zvuče strašno, nego gađaju direktno u srce. Ne mogu vjerovati da bi netko rekao tako grozne, nehumane stvari. Nadam se da će ih uhvatiti u najkraćem mogućem roku i želim tebi i Krisu svu ljubav svijeta. Zaslužujete ništa osim sreće, jako mi je žao što vam se ovo događa", "Srce mi je potonulo kad sam ovo pročitala. Nemojte izgubiti vjeru u ljude zbog nekog šupka. Samo da znate da svi mi mislimo na vas i čuvamo vam leđa", "Zar ti ljudi nemaju srama? Ovo me strašno razljutilo. Kukavice, nadam se da će im život očitati lekciju. Moje molitve su s vama, nadam se da znate koliko vas volimo", samo su neki od brojnih komentara podrške koji su zatrpali Stanine i Krisove društvene mreže nakon objave zastrašujućih prijetnji.

Stana i Kris lani su se vjenčali u Dalmaciji, a početkom ove godine također su posjetili Dalmaciju, Zagreb, Mostar i Beograd.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.