Slavni klinci u maškarama: Suri nije smetala ni kiša, Albina kći postala arapska princeza

NOĆ vještica je djeci u SAD-u jedinstvena prilika da se maskiraju i krenu u lov na slatkiše po susjedstvu. Taj dan u godini željno iščekuju i klinci slavnih roditelja te se baš kao i ostatak njihovih vršnjaka spremaju u maškare i kreću u obilazak kvartova. Ni ove godine nije bilo drugačije, pa su holivudske zvijezde spremno povele svoje potomke na zabave povodom Halloweena, neki čak i usprkos lošim vremenskim prilikama.

Katie Holmes je svoju petogodišnju Suri prvo odvela u kupovinu kostima, a nakon toga malu princezu s košaricom za slatkiše povela na party u Pittsburghu. Nije im smetala ni jaka kiša koja ih je potpuno smočila, iako se Surin stariji polubrat Coner trudio zaštititi ih kišobranom. Mama Katie se nije maskirala, za razliku od svoje kolegice Jessice Albe, koja se pomoću nekoliko poteza šminkom pretvorila u mačku. Alba je na zabavu u Los Angelesu vodila svoju stariju kćer Honor, maskiranu u neku vrstu arapske princeze, dok je dvomjesečnu bebu Haven ipak ostavila doma.

Još više truda dali su si roditelji Naomi Watts i Liev Schreiber. Glumica se maskirala u veselog, šarenog klauna, dok se njezin suprug zamotao u crnu kukuljicu te su na Halloween u New Yorku poveli svoje dvoje djece, Samuela Kaija i Alexandera. Dok mlađi dječak očito nije veliki poklonik maškara, stariji je na sebe spremno navukao kostim sa strašnim kosturima. Novopečena mama Selma Blair ove je godine dočekala prvi Halloween u roditeljskoj ulozi. Na glavu je pričvrstila rogove te u šetnju uoči noći vještica povela svog tromjesečnog sina, koji je mirno spavao u kolicima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.