Slavni glumac o napuštanju Nemoguće misije: "Nisam to mogao dopustiti"

Foto: Profimedia

Glumac Jeremy Renner progovorio je o napuštanju franšize Mission: Impossible, otkrivši da se nije slagao s planovima da ubiju njegov lik.

Renner je glumio u dva akcijska filma iz franšize, u Mission: Impossible - Ghost Protocol iz 2011. i Mission: Impossible - Rogue Nation iz 2015.,  no nije se vratio za dva sljedeća nastavka, Fallout iz 2018. i Dead Reckoning iz 2023., s tim da se njegov lik William Brandt povukao iz špijunskih snaga na kraju Rogue Nation .

Tijekom pojavljivanja u posljednjem izdanju podcasta Happy Sad Confused, 53-godišnji glumac rekao je da je dio svoje odluke da se ne vrati u akcijsku franšizi bio zbog planova da njegov lik bude ubijen nakon samo tjedan dana snimanja.

"Sjećam se da su me pokušali dovesti u inozemstvo na tjedan dana kako bi mogli ubiti moj lik, a ja sam rekao: 'Ne, ne smijete to učiniti. Nećete me odvući tamo i samo ubiti moj lik.' Ako ćete to učiniti i ako ćete koristiti moj lik, učinit ćete to kako treba", rekao je Renner voditelju Joshu Horowitzu.

Jedan od razloga napuštanja franšize je i njegova želja da bude "aktivan otac"

Renner je nedavno u intervjuu za Collider rekao da je njegov izbor da napusti franšizu također bio motiviran željom da se usredotoči na to da bude aktivan otac svojoj kćeri Avi. "Morao sam to napustiti. Volim te dečke. Toliko volim Toma. Jako smo se zabavili i jako volim taj lik. Zahtijeva puno vremena. Sve je u Londonu, a ja moram biti otac. Jednostavno ne bi išlo", rekao je.

Podsjetimo, Renner je u siječnju 2023. doživio nesreću koja mu je skoro okončala život. Glumca je pregazila ralica teška oko 6.5 tona, te je zadobio teške ozlijede koje su uključivale 38 slomljenih kostiju i probijeno plućno krilo, a nakon nesreće je završio na odjelu za intenzivnu medicinu, gdje je proveo tjedne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.