Slavni glumac i dalje svakog dana plače za suprugom koja je lani umrla od raka

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANSKI glumac i bivši nogometaš Vinnie Jones poznat je po svojoj nagloj naravi. Uvijek je govorio da ga od katastrofe spašava njegova supruga i ljubav njegovog života Tanya.

Kad je Tanya preminula prošle godine, mnogi su se bojali da će Vinnie izgubiti kontrolu i ponovno potonuti u ovisnost u alkoholu.

Tanya, s kojom je imao sina i pokćerku, preminula je u 54. godini nakon šestogodišnje bitke s rakom kože.

>>Supruga slavnog glumca preminula nakon šest godina borbe s rakom

Vinnie je odlučio da će se unatoč slomljenom srcu održati na pravom putu te da će napraviti sve da se Tanya ponosi njime. Želio je pokazati i drugima da neće dopustiti da ih tuga uništi.

Nekoliko dana prije godišnjice smrti njegove supruge rekao je za Mirror: "U prošlosti su moje emocije ključale i uvijek bih spas našao u alkoholu. Mislim da je puno ljudi mislilo da ću se nakon smrti supruge vratiti alkoholu, no nisam. Ustvari puno sam pozitivniji sad jer alkohol tugu čini težom i dramatičnijom."

Kako kaže, osam je godina trijezan.

"Morate shvatiti da bi voljena osoba htjela da ostanete uspješni. Boljelo bi ih i bili bi tužniji da znaju da ste cijeli dan sklupčani u krevetu", dodao je.

On sam se trudi biti aktivan jer mu to daje svrhu. Dodao je da mu Tanya nedostaje sve više svakog dana.

"I dalje plačem svakog dana. Tek sam je izgubio. Nadam se da nikad neću prestati plakati, iskreno. Ne valjam se po podu u suzama, no ovo je iz mene izvuklo emocije za koje nisam ni znao da ih imam. Ne govorim o njima, tuga je čudna, emocije su teške. Većinu dana ujutro ustanem, složim krevet i popričam sa svojom ženom. To mi je dobar početak dana", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.