Slash se razvodi od Perle Ferrar nakon devet godina braka

GITARIST Slash zatražio je razvod od svoje supruge Perle Ferrar s kojom je bio u braku devet godina. Bivši član Guns`n` Rosesa, čije je pravo ime Saul Hudson, kao razlog za prekid braka naveo je nepomirljive razlike. Par se vjenčao u listopadu 2001. godine te imaju dva zajednička sina, osmogodišnjeg Londona Emilija i šestogodišnjeg Casha Anthonyja.

Slash je prije Perle bio pet godina u braku s Renee Suran, a prvi se put razveo 1997. godine. Kako tvrdi TMZ, razvod kroz koji slavni rocker trenutno prolazi je jako neprijateljski te na sve strane frcaju iskre. Kada je tek počeo vezu s Perlom, činilo se da ona dobro utječe na divljeg glazbenika koji je živio životom tipične roc`n`roll zvijezde. Perla ga je potaknula da se prestane drogirati i piti.

"Prestao sam se drogirati. Budući da sam sklon lošim navikama, kad god prestanem s drogama, počnem užasno puno piti. Ako prestanem s time, vratim se drogama. Prije nekoliko godina sam se prestao drogirati i obećao sam sebi da neću niti piti. Za sada i dobro ide, prošle su četiri godine. I ništa mi ne nedostaje", nedavno je izjavio Slash. Hoće li ga razvod vratiti starim lošim navikama, vrijeme će pokazati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.