Skandali s prostitucijom i bjeguncem: Gdje je danas pjevač hita Gangnam Style?

Screenshot: YouTube

PROŠLO je sedam godina otkako je na YouTubeu osvanula pjesma Gangnam Style, ultimativni hit ljeta 2012. godine i prvi video koji je na toj platformi pregledan milijardu puta. Sedam godina kasnije Gangnam Style ima 3,3 milijarde pregleda, a komentari se ispod videa još uvijek nižu i mnogi nisu zaboravili euforiju koja je vladala oko južnokorejskog pjevača PSY-a.

Sedam godina nakon što mu je Gangnam Style promijenio život, PSY je češće u crnoj kronici nego na top ljestvicama, a njegova svjetska glazbena karijera više gotovo i ne postoji. PSY se nakratko vratio prošle godine, kada se Gangnam Style zaorio na otvaranju Olimpijskih igara u Južnoj Koreji. 

Njegove nove pjesme definitivno nisu svjetski hitovi iako je u domovini još uvijek popularan. Ipak, u svjetske medije ponovno je dospio nakon što ga je privela policija. PSY je svjedočio u slučaju Yang Hyun-suka, vlasnika njegove izdavačke kuće koji je bankrotirao zbog skandala s prostitucijom. Yang Hyun optužen je za organiziranje prostitucije, utaju poreza i korupciju, a skandal je počeo nakon što je policija privela pjevača Sueugrija zbog organiziranja prostitucije pa se klupko počelo odmotavati.

PSY se u medijima ponovno našao prošli tjedan kada je otvoreno priznao da je najtraženiji malezijski bjegunac Jho Low njegov bliski prijatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.