Sjećate se Oktomame? Najpoznatije osmorke na svijetu imaju osam godina, evo kako danas izgledaju

Foto: Instagram

NATALIE SULEMAN, poznata i kao Nadya, postala je poznata 2009. kad je umjetnom oplodnjom zatrudnjela s čak osam beba.

To se dogodilo zbog greške liječnika koji su joj implantirali čak dvanaest embrija, vjerujući da su joj vrlo male šanse da zatrudni, međutim Natalie koja je u to vrijeme već imala šestero djece, rodila ih je svih osam.

Natalie je, zahvaljujući činjenici da su njene osmorke bile tek drugi takav slučaj u SAD-u, a prve koje su preživjele, postala instant zvijezda medijski poznata kao Oktomama.

Nazvala ih je Makai, Josiah, Isaiah, Jonah, Maliyah, Jeremiah, Nariyah i Noah, a danas imaju već osam godina.

Natalie je u vrijeme njihova rođenja bila razvedena, nezaposlena i sa svojih ukupno četrnaestero djece borila se za egzistenciju, piše Gazette Review.

U potresnoj je ispovijedi otkrila da je, nakon što nikako nije uspijevala pronaći posao, iz očaja prihvatila snimanje porno filma.

Ipak, iz tog se posla brzo povukla kad je zatekla štikle u sobi svoje desetogodišnje kćeri.

"U tom sam trenu shvatila da ću radije biti beskućnica nego dopustiti da ijedno od moje djece završi kao ja", prenosi njene riječi ABC News.

Danas živi povučeno od pažnje javnosti, posvećena svojoj djeci, a o njihovu životu redovito piše na Instagramu na kojem je prati gotovo trideset tisuća ljudi.

"Iz očaja sam žrtvovala svoju samosvijest i prihvatila identitet Oktomame kako bih prehranila obitelj. U ožujku 2013. završila sam s tim. Sa svojom sam se obitelji sklonila daleko od štetnih utjecaja prije nego što me ubiju i unište život moje djece. Vratila sam se školovanju i zaposlila kao terapeut", napisala je u jednoj od svojih objava.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.