Sjećate se klape s Novog Zelanda koja pjeva domaće hitove? Imaju pjesmu na hrvatskom

Foto: Press

DVA člana glazbene atrakcije s Novog Zelanda, klape Samoana, snimila su spot za drugi samostalni singl Oprosti.

"Pjesmu je za nas napisao veliki Ante Pecotić, kojeg iznimno cijenimo i sretni smo što imamo priliku surađivati s njim i Shallom. Današnja glazbena suradnja s producentskom kućom Rubikon Sound Factory započela je spontano, susretom s producentom Shallom, koji je ujedno i član popularne grupe Zaprešić Boys, na turneji u Australiji sada već davne, 2018. godine. Vrlo brzo smo se sprijateljili, a nakon ponovnog susreta u Americi, na još jednoj turneji Zaprešić Boysa, Shalla nas je pozvao u Zagreb u studio", objasnila su braća Christian i Austin koji su već dva mjeseca u Hrvatskoj.

"Poslije našeg poznatog nastupa na Dinamovoj utakmici u Maksimiru 2019. godine odmah smo se uputili u Rubikon Sound Factory gdje smo sa Shallom i Antom dugo u noć pjevali i svirali te dogovorili zajedničku suradnju. Zbog korone se sve usporilo, no naši planovi i ciljevi su isti, stvaranje prekrasne hrvatske glazbe koja u sebi nosi dio našeg specifičnog, pacifičkog glazbenog izričaja i duše", dodali su.

U spotu nose prepoznatljive košulje u uzorcima i bojama tipičnim za pacifički otok Samou, s kojeg dolaze. Braća trenutno nastupaju diljem zemlje, a Zagrepčane su iznenadili i besplatnim koncertom na Trgu kralja Tomislava. 

Podsjećamo, klapa Samoana je još 2015. privukla pozornost hrvatske publike kada su se pojavile prve snimke njihovih obrada hrvatskih pjesama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.