Sjećate se Božidara iz Večere za 5 na selu? Vraća se na male ekrane

Foto: RTL

BIVŠI kandidat Večere za 5 na selu Božidar Miodragović bit će jedan od sudionika showa Tri, dva, jedan - ho, ho, ho, piše RTL.hr. Međutim, Božidar u ovom showu neće kuhati sam, nego u timu. 

Nova sezona pratit će kuhanje i pečenje pet timova, a svaki tim sastojat će se od tri kandidata. U emisiji će osim Božidara sudjelovati i još neki kandidati Večere za 5 na selu.

"S obzirom na to da se Večera za 5 na selu pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje. Kandidati koji su se svađali za stolom sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve zabaviti svojim vedrim duhom", rekla je Danijela Habek, producentica showa Tri, dva, jedan - ho, ho, ho.

"U ovoj sezoni vodili smo se time da, bez obzira na sve probleme i Grincha koji će nas posjetiti na setu, na kraju ćemo uspjeti spasiti Božić i gledateljima dati jednu lijepu i toplu blagdansku priču", dodala je producentica.

Podsjetimo, Božidar je u Večeri za 5 na selu od protukandidata dobio svega 17 bodova za pripremljenu večeru i time završio na posljednjem mjestu. Kad je shvatio da nije pobijedio u emisiji, teško je prihvatio poraz.

"Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova?! Ja sam u ovu večeru uložio dvije tisuće kuna, a vi za vaše ništa! Vi ste svi seljačine kakvih nema na svijetu. Cijeli narod će vidjeti kakve ste ocjene dali kuharu profesionalcu. Ocjenjuje se jelo, a ne ljudi", rekao je tada Božidar. 

Kasnije je rekao da se kaje zbog svojih postupaka, dok su gledatelji po društvenim mrežama nizali komentare na račun njegovog ponašanja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.