Sjećate li se gdje ste bili i što ste radili na današnji dan prije 8 godina?

Foto: Reuters

SIGURNI smo da se dobro sjećate 3. veljače 2012. godine. Snijeg je tada okovao cijelu Hrvatsku i sljedećih nekoliko dana uslijedio je kaos. Debeli snježni pokrivač koji je počeo padati na današnji dan prije osam godina zasigurno će pamtiti generacije, a tog dana nastale su fotografije kakve se vjerojatno još dugo neće ponoviti.

Cijela Hrvatska je bila u kaosu, posebno Split, koji se suočio s katastrofalnom organizacijom čišćenja snijega i Nevenkom Bečić koja je postala antijunakinja snježne katastrofe 2012. godine.

"Svi građani koji su izlazili vani, a nisu imali potrebe izlazit, sami su odgovorni ako im se nešto desilo. Nadalje, ako se radi o starijim sugrađanima. Nadalje, svi stariji bi trebali imat ili svoju djecu, a djeca su po zakonu odgovorna brinuti o roditeljima. Ukoliko nemaju djecu, onda su mogli imati nećake i tijekom života njegovati dobre odnose. Ako nemaju nećake i nećakinje, onda imaju susjede pa su trebali graditi dobrosusjedske odnose", objašnjavala je tada za HRT Nevenka.

Kerumova sestra tada je inspirirala pokojnog Predraga Lucića i Borisa Dežulovića koji su za nju obradili poznatu Čolićevu pjesmu Jedne zime s Kristinom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.