Sjećate li se Abby iz NCIS-a? Ovako danas izgleda

Foto: Press/Profimedia

GLUMICA Pauley Perrette potpuno je promijenila izgled. Crna kosa sa šiškama, najčešće svezana u kečke, darkerski stajling, ali i bistar um te snalažljivost nešto su po čemu mnogi pamte forenzičarku Abby Sciuto iz serije NCIS. 

Pauley je u 15 sezona glumila Abby i mnogi je pamte po izgledu kakav je imala u seriji. Nedavno je pozirala na crvenom tepihu u Los Angelesu i izgleda mnogo drugačije nego ranijih godina. 

Kosa joj je šarena te umjesto crne odjeće nosila je ružičastu, široku haljinu. 

Perrette je, inače, suvlasnica pekare u New Yorku te je objavila vlastitu kuharicu. Bavi se humanitarnim radom i glavna je vokalistica grunge benda Lo-Ball. Neke od njihovih skladbi korištene su i u seriji NCIS.

Na setu NCIS-a proživljavala zlostavljanje

Nekoliko mjeseci nakon što je napustila NCIS progovorila je o razlozima svoje odluke. Navodno je na snimanju doživljavala fizičke napade.

"Ne želim se spuštati nisko, nikad ne bih javno govorila o tome. U člancima u tabloidima pišu totalne laži o meni. Ako im vjerujete, ostavite me na miru. Očito me ne poznajete (žao mi je ljudi, ali morala sam to reći)", napisala je na Twitteru nakon zadnje emitirane epizode.

"Možda sam trebala ranije nešto reći. Reći istinu. Mislila sam da moram zaštiti ekipu, svoj posao i mnogo ljudi. No koja je cijena? Ne znam. Znajte, pokušavala sam napraviti pravu stvar, možda šutnja nije prava stvar kad je riječ o zločinu. Postoji mašinerija koja me ušutkava i šalje lažne priče o meni. Bogata, moćna mašinerija", napisala je u sljedećoj objavi.

Potom je implicirala da je fizički napadnuta.

"Cijelo vrijeme podržavam programe protiv zlostavljanja. Sad znam da je to zato što se to i meni dogodilo. Bilo to u školi ili na poslu, zar morate prolaziti kroz to? Ja sam otišla. Brojni fizički napadi", napisala je i poručila svima koji trpe zlostavljanje da ne šute.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.