Simon Cowell neuspješno traži novi boy bend. Na audiciju došlo samo 40 ljudi

Screenshot: YouTube

Simon Cowell traži novi boy bend.

Nakon velikog uspjeha One Directiona Simon za Netflix snima show u kojemu traži novi boy bend. Međutim, nije mu dobro počelo. Na audiciji se pojavilo manje od 40 bendova, javlja The Sun. 

Audicije su se održavale u Liverpoolu, ali na Simonovu žalost poziv za nove talente nije stvorio beskrajne redove ispred studija, kako je bilo kada je tražio novu zvijezdu u X Factoru, gdje je sudjelovao i One Direction.

Red za audiciju bio je kratak

"Počeli su polako pristizati oko devet sati ujutro u subotu, ali do kraja dana u redu ih nije bilo više od 40. Poslijepodne praktički nije bilo nikoga, a ista priča bila je i na audiciji u nedjelju. Količina ograda koje su postavili ispred studija sugerirala je da su očekivali stotine ili tisuće ljudi koji će stići da bi se taj red popunio", rekao je izvor.

Britanski mediji navode da Simon ima drukčije uvjete za nove talente. Novi show ne uključuje siguran ugovor za snimanje albuma, već bi kandidati svojim talentom sami trebali privući izdavačke kuće. 

Inače, u pokušaju privlačenja talentiranih glazbenika na raznim su lokacijama postavljeni jumbo plakati s Cowellovim licem i natpisom: "Simon te treba. Buduće megazvijezde traže se za novi boy bend."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.