Šimleša poručio Hrvatima: "Koristite mozak, idemo naprijed umjesto da se vraćamo u pećine"

Foto: Facebook

ISTANBULSKA konvencija, rod, rodna ideologija... Termini su kojima danas barata svatko, od Andreja Plenkovića do frajera s lažnim imenom na Facebooku koji ne želi da se "muškarci odijevaju kao žene, ulaze u ženske WC-e i rade tko zna što".

Brojne poznate osobe dale su svoju podršku ratifikaciji Istanbulske konvencije, od Ive Radić, preko Anite Dujić do Severine, a među muškarcima koji se slažu s ratifikacijom je Bruno Šimleša.

Na svom Facebooku objavio je dvije fotografije, jednu na kojoj on puni perilicu posuđa, a drugu na kojoj njegova supruga Maja buši po stanu.

"Ovo je najjednostavnije moguće objašnjenje termina "rod" - radi se o tome da ne moramo nužno raditi ono što je uobičajeno za žene ili muškarce!

Tako će Maja baratati bušilicom jer joj ide bolje, a ja ću se češće baviti suđem. Ravnopravno dijelimo odgovornosti odgoja jer to nije ženska uloga, a ako nam je stan u neredu, to je naša, a ne njezina odgovornost jer ona nije moja kućna pomoćnica.

Netko će misliti da sam zbog svega toga manji muškarac, ali iskreno - živo mi se ... za takve stavove :)

Dakle, o tome se radi!

U IK nema nikakve rodne ideologije koja će izbrisati čitavu hrvatsku tradiciju, nema nikakvog brisanja spolova, nećemo prestati biti mame i tate jer ćemo morati postati roditelj 1 i roditelj 2, neće se ljudi samo izjasniti da su suprotan spol i maltretirati druge... To su sve krajnje gluposti kreirane da bi u vama stvorile strah jer je tako lakše manipulirati vama.

Ne vjerujte u gluposti!

Koristite mozak i idemo napraviti korak naprijed u zaštiti žena, umjesto da se vraćamo u pećine", napisao je Šimleša. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.