Seve komentirala Konstraktine fotke s koncerta u Beogradu: "Došla bih, ali granica"

Foto: Matea Smolčić Senčar/Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Srpska pjevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, i sastav Zemlja gruva nedavno su održali koncert u Sava centru u Beogradu. 

Konstrakta je nekoliko fotografija i videa objavila na svom Instagram profilu, a u komentarima ispod jedne objave javila joj se Severina.

"Došla bih, ali granica", napisala je splitska pjevačica, referirajući se na nedavni incident kada je bila zadržana na srpskoj granici. Konstrakta joj je odgovorila: "Severina, dolazim ja kod tebe, javi im na granici."

Severina izjavila da više neće doći u Srbiju

Podsjećamo, Severinu je u kolovozu srpska policija privela na razgovor prilikom prelaska granice zbog "spornih izjava" koje je davala u javnosti. Nakon razgovora je ipak puštena da uđe u Srbiju, ali vratila se u Hrvatsku. Poslije je izjavila da nikad više neće doći u Srbiju

"Na ispitivanju su mi bez suvišnih pojašnjenja krenuli postavljati pitanja što mislim o Srebrenici, Oluji, zašto sam podržala demonstracije protiv iskapanja litija i napisala da je to Srbija koju volim. Dotakli su se i Jasenovca, a došli su i do Tuđmana.

Treba li reći da mi je policajac, u 30-im godinama, stalno pokušavao objasniti da samo radi svoj posao, jer sam ja javna osoba i imam društveni utjecaj pa eto...", izjavila je i dodala: "Neću više nikad doći u Srbiju dok vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji." Ispričala je da je na ispitivanju otpjevala i Balaševićevu pjesmu Živeti slobodno.

"Poručila sam im: vama hitno treba novi Balašević", rekla je. Severina je, inače, tad trebala pjevati na privatnoj zabavi Dragana Ruvarca, direktora kompanije Stefial. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.