"Sestra je bila u vezi s Harrisonom Fordom, a mama je umrla dan nakon nje jer je tako htjela"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

TODD Fisher u svojim je novim memoarima otkrio kakav je užas proživljavao kad su mu, u samo dan razlike, umrle mama Debbie Reynolds i sestra Carrie Fisher.

Napisao je da je njegova majka htjela umrijeti ''kako seka ne bi bila sama'', ali i otkrio da je Carrie bila u tajnoj vezi s glumcem Harrisonom Fordom za vrijeme snimanja filma Star Wars, kad je ona imala 19 godina, a on 33.

''U medijima je zastupljena teorija da je mama umrla od slomljenog srca dan poslije sestre, no to nije istina. Govorim vam ja koji sam bio tamo i koji je poznajem bolje od ikog, Debbie Reynolds svojevoljno je odlučila napustiti ovaj planet kako bi bila sigurna da Carrie nikad neće biti sama'', piše Todd u svojoj knjizi Moje cure: Život s Carrie i Debbie.

Embed from Getty Images

Sin i brat poznatih glumica kaže kako je odnos njegove majke i sestre bio turbulentan te da su se često svađale, no unatoč tome kaže kako su se jako voljele.

''Za razliku od njih dvije, ja i majka smo imali posebnu vezu od prvog dana, obožavali smo se'', piše Todd o svojoj pokojnoj majci i priznaje kako mu vrijeme još nije zaliječilo rane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.