Selena Gomez nakon nagađanja fanova otkrila koje je estetske zahvate napravila

Foto: Instagram

Selena Gomez (32) odgovorila je na brojna nagađanja obožavatelja o estetskim zahvatima koje je napravila. "Iskreno, mrzim ovo. Imam botoks i to je to. Ostavite me na miru", poručila je Selena.

Pomoćnica liječnika iz poznate poliklinike na Floridi Marissa Barrionuevo na TikToku komentira koje su estetske zahvate slavne osobe napravile po njenom mišljenju. Tako je prokomentirala i Selenu Gomez. "Mislim da je prošla kroz toliko toga u životu, posebno u vezi sa zdravljem, pa mislim da nije fer nagađati je li imala estetske zahvate. Ja komentiram kada sam sigurna da je netko nešto napravio, ali za Selenu zaista nisam sigurna", rekla je.

@marissathepa Replying to @krstn.fndt my honest opinion on Selena #greenscreensticker #fyp #selenagomez ♬ original sound - Marissa the PA

Tiktokerica se nakon Seleninog komentara ispričala. "Obožavam te, zaista mislim najbolje. Ispričavam se ako te ovo na bilo koji način pogodilo. Ne duguješ nikome objašnjenje zašto ne izgledaš isto kao kad si bila tinejdžerica ili u dvadesetima", poručila je.

@marissathepa Replying to @Selena Gomez ♬ original sound - Marissa the PA

Selena je odgovorila na njezin video. "Volim te. Moj komentar se ne odnosi na tebe. Ponekad se jednostavno rastužim", poručila je pjevačica.

Dijagnosticiran joj je lupus

Seleni je 2014. godine dijagnosticiran lupus, neizlječivi autoimuni poremećaj koji napada tkiva i organe. Jedan od najčešćih znakova je osip na licu koji izgleda poput leptira na oba obraza, ali ne pojavljuje se u svim slučajevima. Ostali simptomi su umor, vrućica, bolovi u zglobovima, ukočenost ili otekline, kožne lezije, otežano disanje te bolovi u prsima. Također se mogu pojaviti suhe oči, glavobolje, zbunjenost i gubitak pamćenja. Selena je zbog lupusa prošla transplantaciju bubrega 2017. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.