Sebija Izetbegović na vjenčanju kćeri nosila haljinu od 14.500 kuna

JUČER je unuka Alije Izetbegovića, Jasmina Izetbegović, izrekla sudbonosno da Ćamilu Humačkiću na raskošnom bosanskohercegovačkom vjenčanju godine u koje je utrošeno nešto manje od četiri milijuna kuna.

Posebnu pažnju privlačila je Jasminina majka Sebija Izetbegović, koja se pojavila u ružičastoj haljini sa zlatnim uzorcima koja košta 3.799 konvertibilnih maraka, što je oko 14.500 kuna, prenosi Avaz.

Podsjetimo, mladence i njihove roditelje gotovo je potpuno zasjenio kum, turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan, koji je sa suprugom došao kumovati na vjerskoj ceremoniji. Bakir i Sebija su ga dočekali na ulazu u džamiju.

Erdoğan je u Sarajevo poveo cijelu obitelj. Došao je sa suprugom Emine Erdoğan, sinom Bilalom i snahom Reyyan. Bilal i Reyyan su i dugogodišnji prijatelji Jasmine Izetbegović.

 

Izetbegovićeva kći rođena je u Nizozemskoj, a u Sarajevu je završila studij grafičkog dizajna. Školovanje je nakon toga nastavila u Amsterdamu, gdje je završila poslijediplomski studij i kasnije postala vlasnica i direktorica marketinške agencije.

Njezin odabranik Ćamil Humačkić, koji je navodno izdvojio milijun maraka za vjenčanje, vlasnik je IT firme u Njemačkoj. Od svoje novopečene supruge mlađi je osam godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.