Saznala da su joj roditelji zapravo brat i sestra, prijavila ih policiji

Foto: The Sun

ODRASTANJE 32-godišnje Donne Price činilo se idiličnim, a njezini roditelji djelovali su kao savršeni par koji je mazio i pazio svoju djecu. Donnin svijet srušio se 2014. kad je otkrila istinu o svojim roditeljima - njezini mama i tata zapravo su brat i sestra.

Otkriće je razorilo obitelj, a slučaj završio na sudu, piše The Sun. Roditelji su priznali incest i tek za dlaku izbjegli zatvor. "Osjećam kao da je cijelo moje djetinjstvo jedna velika laž. Mrzim ih. Nemam dovoljno riječi kojima bih opisala mržnju koju osjećam", ispričala je Donna kroz suze za Sun Online.

Da stvar za Donnu bude još potresnima, otkrila je da muškarac kojeg je smatrala ocem nije njezin biološki otac. Naime, DNK test pokazao je kako je njezina majka imala aferu s neimenovanim muškarcem s kojim je ostala trudna. No, test je pokazao da je ostalo troje djece proizašlo iz njihove incestuozne veze.

Krajem 2014. Donna je roditelje prijavila policiji, a uslijedile su dvije godine istrage te sudski postupak koji je završio priznanjem njenih roditelja. "Bilo je užasno. Definitivno jedna od najtežih stvari koje sam ikad morala napraviti, ali da moram, opet bih napravila isto. Imala sam toliko lijepih uspomena na obitelj, ali ne želim ih se više sjećati. Ovo je zasjenilo sve. Ne mogu prijeći preko toga. Nije mi jasno kako dvoje ljudi može toliko manipulirati, kako mogu ikome to napraviti", govori danas Donna koja se fokusirala na obitelj te na brigu o mužu i četvero djece.

Njezin otac Robin tvrdi da se nije planirao zaljubiti u svoju polusestru koju je upoznao tek kad je odrastao. Rekao je da su se upoznali osamdesetih u jednom pubu, a saznali su da su u rodu tek nakon godinu dana - kad su se već zaljubili.

"Gledajući danas na to, da, nije bilo u redu. No tad smo bili sretni i nismo se željeli zamarati time što drugi misle", kazao je danas 62-godišnji Robin. Nakon što im je teta otkrila da su u rodu, htjeli su prekinuti vezu, no tad je stigla vijest o trudnoći. Iako se nikad nisu vjenčali, dobili su troje djece, da bi se na kraju rastali 1994. Danas se nada da će im djeca jednoga dana ipak oprostiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.