S Livakovićem je u Istanbul sletjela i supruga Helena. Zajedno su od 2017.

Foto: Instagram

Dominik Livaković došao je danas u Istanbul na liječnički pregled i potpis ugovora s Fenerbahčeom. S njim je u Tursku sletjela i supruga Helena, što se vidjelo u YouTube livestreamu nogometnog kluba.

Helena je nasmijana izašla iz aviona i stajala je po strani dok je njezin suprug pozirao pred okupljenim novinarima i fotografima. 

Prošle godine su se vjenčali

Helena i Dominik zajedno su od 2017., a vjenčali su se prošle godine u crkvi Svete Stošije u njegovom rodnom Zadru. Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika našla su se Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i drugi nogometaši. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše.

"Brzo smo kliknuli, no to nije bila ljubav na prvi pogled. Naša je priča započela prijateljstvom. Posebno me očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je na prvu povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit. On je napravio prvi korak", rekla je Helena jednom prilikom.

Imaju psa Cruza

Par je, inače, vrlo samozatajan, a puno vremena provode sa svojim psom Cruzom. Slobodno vrijeme krate odlascima u Zadar i na kraća putovanja. 

Lijepa Zagrepčanka diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a na Instagramu je napisala da se bavi industrijskim dizajnom. Prije toga se godinama bavila umjetničkim klizanjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.