Slavni glumac se pojavio na crvenom tepihu s 27 godina mlađom djevojkom

Foto: Profimedia

GLUMAC Russell Crowe prvi put se pojavio na crvenom tepihu u društvu nove djevojke, Britney Theriot.

Par je zajedno prisustvovao premijeri glumčevog najnovijeg filma Poker Face u Rimu. U Rimu su proveli nekoliko tjedana jer zaposleni glumac radi na novom filmu, The Pope's Exorcist.

Iako su navodno zajedno već dvije godine, par se skriva od kamera i izbjegava pojavljivanja u javnosti, a prvi put su viđeni u studenom 2020. Navodno su se upoznali još 2013. na snimanju Croweova filma Broken City, dok je glumac još bio u braku s Danielle Spencer.

58-godišnji glumac i njegova 27 godina mlađa djevojka pozirali su fotografima izgledajući blisko i zaljubljeno. Dok je Crowe odabrao ležerniju kombinaciju crnog odijela i crne majice, njegova partnerica je odjenula je haljinu A kroja s printom te crne lakirane štikle u špic.

Prodao je 227 svojih osobnih predmeta usred razvoda

Crowe je prethodno bio u braku s Danielle Spencer, s kojom ima dva sina, Charlesa i Tennysona. On i Spencer, također glumica, vjenčali su se 2003. godine, ali su se rastali 2012. godine. Usred njihova razvoda, Crowe je prodao 227 svojih osobnih predmeta na aukciji 2018. godine.

"Razvod ima svoj način da vas natjera da stvarno preispitate stvari koje su bitne u životu i stvari koje nisu. Kroz taj proces sam pogledao oko sebe i shvatio da imam puno stvari. Stvari vezanih za karijeru, stvari koje sam prikupio i stvari općenito. Kutije i kutije stvari, tako da u duhu kretanja naprijed, evo dijela tih stvari", rekao je Crowe tada u izjavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.