Russell Crowe otkrio zašto je odbio ulogu kojom bi zaradio 100 milijuna dolara

Screenshot: YouTube

RUSSELL CROWE otkrio je zašto je odbio iznimno izdašnu ponudu za pojavljivanje u prvom Gospodaru prstenova.

Australskoj zvijezdi ponuđeno je 10 posto profita od filma umjesto unaprijed plaćenog iznosa za ulogu Aragorna u Prstenovoj družini (The Fellowship of the Ring) iz 2001. godine.

U novom intervjuu kod Howarda Sterna, Crowe je objasnio zašto nije prihvatio tu ulogu. "Nisam mislio da me Peter Jackson zapravo želio u filmu", rekao je. "Mislim da je bio prisiljen razgovarati sa mnom (od studija) jer bio je to trenutak u kojem su me svi željeli u svakom filmu."

Crowe je rekao da je o ulozi s Jacksonom razgovarao telefonom i da je "mogao čuti u njegovom glasu" da ga ne zanima. "Moj je instinkt bio da je na umu imao nekog drugog, a ispostavilo se da je to Viggo", rekao je. Dodao je kako bi mu i trebalo biti dopušteno da odabere glumca kojeg želi.

Film je zaradio više od 870 milijuna dolara u svijetu, a Crowe bi vjerojatno zaradio barem 100 milijuna dolara. "Razmišljaš li o tome svaki dan?" voditelj je pitao Crowea. "Kažeš li ikad, mogao sam imati 100 milijuna dolara?"

"Nikad nisam razmišljao o tome. Jedino u situacijama poput intervjua u kojima su ljudi pristojni i ljubazni toliko da zbrajaju sranja za tebe", našalio se Crowe koji je otkrio i kako je propustio ulogu Wolverinea u X-Menu iz 2000. godine.

Za tu je ulogu Crowe predložio Jackmana, koji je u više navrata izjavio da će mu zauvijek biti zahvalan. "Dugujem Croweu jer dvije moje najveće uloge koje sam imao u životu, on je odbio - i predložio mene za njih", rekao je za Entertainment Weekly.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.