Ronnie Wood u rekordnom roku pronašao novog mlađahnog komada

DIVLJI djedica Ronnie Wood nije dugo samovao nakon prekida s nekadašnjom ruskom konobaricom a danas britanskom starletom, mlađahnom Ekaterinom Ivanovom. Paparazzi su ga zatekli u jednom londonskom klubu kako se do sitnih sati zabavlja s (ovaj put) crnokosom ljepoticom, čiji osmijeh i ten odaju da je barem tri puta mlađa od Wooda te stoga i dostojna zamjena plavoj Ekaterini.

Par se nije skrivao od najezde fotografa, a bio je i prilično dobro raspoložen, ispričali su prisutni; navodno je alkohol tekao u potocima, a izostali nisu ni dodiri i poljupci tipični za novopečene golupčiće. "Ronnie se ponašao poput tinejdžera. Stalno se naginjao prema djevojci i šaputao joj na uho. Smijali su se tijekom cijele večeri", ispričao je jedan od prisutnih gostiju. Također, navodno je Ronnie na odlasku namignuo fotografima i neukusno napomenuo "da će večeras sigurno ševiti", što njegovoj novoj odabranici nije nimalo zasmetalo.

"Sretno s mojim maloumnim suprugom!"

Podsjetimo, inače divlji po habitusu, Wood je prije nešto više od godinu dana nestao iz svojeg londonskog doma koji je dijelio sa suprugom Jo Wood. Ona je njegov nestanak prijavila policiji, a njoj su tabloidi prijavili da joj se suprug opija s mlađahnom konobaricom - dugovječni par se tijekom ove godine službeno rastao, Jo Wood je bacila prsten i Ekaterini poželjela sreću s njezinim "maloumnim suprugom" i okrenula novi list u životu.

Ekaterina varala Ronnija s vršnjakom

Međutim, ni sva sreća ovoga svijeta nije pomogla Ekaterini i Woodu koji su se rastali prije desetak dana nakon niza pijanih burnih svađa i fizičkih obračuna u koje su intervenirali i londonski plavci. Ona je njega navodno varala s vršnjakom, a koliko je Wood bio čist? Još uvijek nije izašlo na vidjelo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.