RNB Confusion: Izložba fotografija "Girls on film"

UNATOČ prošlotjednom snijegu, vjerni posjetitelji Gjure nisu propustili još jedan RNB Confusion. Na već legendarnoj srijedi u klubu Gjuro2 pleše se do 7. travnja, kada se program tradicionalno seli u svoju ljetnu rezidenciju, klub Piranha na Jarunu. Grand Opening večeri je 14. travnja, kada počinje nezaboravno klupsko putovanje i još jedna sezona odličnih gostovanja stranih i domaćih glazbenih imena.

Standardna srijeda u Gjuri uz izložbu fotografija perspektivnog mladog umjetnika

Ove srijede, osim odlične glazbe, Gjuro je za vas priredio i jednu zanimljivu izložbu. "Girls on film" naziv je projekta mladog i perspektivnog zagrebačkog fotografa Ive Kosanovića.

Osim što fotka, Ivo i crta grafite, pa je mnogima poznatiji pod writerskim pseudonimom Smack. Kad vam kažemo da je njegov brat slavni grafiti umjetnik Lunar, talent je neupitan. "Girls on film" je njegova prva samostalna izložba, a zanimljivost po kojoj njegov rad odudara od ostalih su autentične lokacije na kojima slika svoje modele. To su uglavnom napušteni tvornički kompleksi, pothodnici, train yardovi i slična mjesta koja je pronašao crtajući graffite.

RNB Confusion je u sedam godina postojanja na klupskoj sceni ugostio niz street umjetnika koji su kroz svoj mladenački bunt ukazivali na određene teme i situacije u svakodnevnom životu. Tako su i tema ove izložbe zanimljivi i napušteni prostori kojima neku drugu dimenziju daju prekrasne djevojke, inače i stalne gošće RNB Confusion programa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.