Rimmel predstavlja nove Mini Power palete: Moćne boje za oči, obraze i usne!

Foto: Press

TVOJA jedinstvena osobnost je izvor tvoje moći – no one does it better! Svakodnevno imaš priliku izraziti svoju osobnost kroz odabir stilova i boja. Pokaži svijetu tko si i kako se osjećaš s novim Mini Power Palette, tvojim moćnim arsenalom za oči, obraze i usne, dizajnirane kako bi odgovarale tvojoj osobi i raspoloženju …. Odaberi svoju moć!

Mini Power Palette

Mini, ali moćne, ove džepne paletice su savršene za aplikaciju i popravak on-the-go, idealne su za cure i dečke koji žele dodati nešto extra svojoj svakodnevici, a to sve mogu imati u jednoj paleti! Odaberi od 4 nijansi sa 6 komplementarnih boja:  4 sjenila, 1 kremasta lip&cheek boja i 1 highlighter.

Formule sjenila su VEGAN, crease-proof, izrazito se lako blendaju, a krcate su pigmentima! Nijanse variraju od easy-to-wear do odvažne. Rimmelove Mini Power Palette dostavljaju fantastičnu vrijednost za novac.

Pick Your Power

Rimmel se za ovu suradnju udružio s London-based umjetnikom Jo Ratcliffe-om, kreatorom Femojija. Ovi duhoviti, feministički digital stickeri su stvoreni kako bi ti pomogli izraziti svoje osjećaje, zabaviti se i igrati.

Dostupne u 4 nijanse.

  • Sassy – ovaj Femoji dizajn usana je savršen za koketne cure i dečke sa stavom koji vole tople cimet smeđe nijanse sa zlaćanim sjajem.
  • Pioneer – ova zaigrana Femoji raketa predstavlja genijalnost i otpor prema pravilima! Potakni svoju kreativnost s tropskim jarkim bojama i holographic shimmerom.
  • Queen – ružičasta Femoji kruna idealna je za kraljice tko je zaslužuju da ih se tako i tretira! Zatraži pozornost s  rosé smeđim bojama i nježno rozim sjajem.
  • Fearless – Ružičasto-zlatna Femoji munja predstavlja dinamičnost i samouvjerenost. Neutralne smokey smeđe i champagne nijanse daju ti svakodnevnu dozu samopouzdanja.

Budi svoj superheroj! Pokaži svoju kreativnost i individualnost kroz multi-use upečatljive i jednostavne Mini Power paletice by Rimmel.

Live the London look!

Dostupnost: dm, BIPA

Preporučena maloprodajna cijena: 109, 90kn

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.