Snimljena za volanom: Objavljene rijetke fotke jedne od najljepših žena svih vremena

Foto: Profimedia

JEDNA OD najljepših žena svih vremena, francuska glumica Brigitte Bardot, krajem prošlog mjeseca proslavila je 89. rođendan. Paparazzi su nedavno objavili njezine rijetke nove fotografije.

Glumica je snimljena kako vozi svog oldtimera od svoje luksuzne vile La Madrague u Saint-Tropezu do imanja La Garigue na kojemu skrbi o mnogim životinjama kojima je spasila život. Tamo ima pasa, mačaka, magaraca, koza... 

Umjesto da je pripremila raskošnu zabavu, kako to biva sa zvijezdama, slavna glumica rođendan je provela sa životinjama. 

Imala problema sa zdravljem

Francuska diva posljednjih mjeseci, čini se, ima zdravstvenih problema. Njezin suprug Bernard d'Ormale pozvao joj je početkom srpnja hitnu pomoć zbog problema s disanjem i završila je na bolničkom promatranju i liječenju.

Zatim je suprug rekao da se Brigitte oporavila i da je sve pod kontrolom. Razlog njezina otežanog disanja je, kaže, visoka temperatura u Saint-Tropezu. "U njezinim godinama po takvim vrućinama trebala bi se štedjeti, ali to nije u prirodi njezinog karaktera", rekao je Bernard ljetos. Strani mediji navode i da je trebala ići na operaciju kuka, no odbila ju je zbog straha od anestetika. 

Jedan susret promijenio joj život

Inače, prekrasna Parižanka rođena je 28. rujna 1934. godine u dobrostojećoj obitelji. Kasnije je govorila da je ona "dobra djevojka iz dobre obitelji koja je postala boem".>> Njeno ime je simbol ljepote, danas slavi 89. rođendan: "Mladost sam dala muškarcima"

Od malena je plesala balet, a vrlo rano počela se baviti i manekenstvom. Imala je "savršenu visinu" i "savršenu kilažu", govorili su modni znalci. Godine 1949. prvi put pojavila se na naslovnici modnog magazina, a sa 16 godina upoznala je 22-godišnjeg Rogera Vadima, asistenta utjecajnog filmaša Marca Allégreta. To je potpuno promijenilo smjer njenog života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.