Holivudski par skupa je od 1982., ali nikad se nisu vjenčali: "Nema smisla..."

Foto: Instagram/EPA

Komičar Ricky Gervais u vezi je s Jane Fallon od 1982. godine, a nikad se nisu vjenčavali. U eri u kojoj se veze slavnih često odigravaju pred očima javnosti, Gervais i njegova životna partnerica odabrali su drugačiji put - predani su jedni drugome, nepokolebljivi, vole se više od 40 godina, ali nikada nisu imali ceremoniju vjenčanja.

Njihova ljubavna priča dovodi u pitanje društvene norme, pokazujući da dugogodišnja veza ne zahtijeva nužno formalne zavjete.

Kako je sve počelo?

Upoznali su se kao studenti na Sveučilištu u Londonu. Tada nisu bili poznati, a dosad su se njihovi životi promijenili. Njihove zajedničke godine obilježio je Rickyjev uspon do slave na području televizije i filma, dok je Jane postala autorica bestselera. Zajedničkim snagama došli su do bogatstva kojim danas raspolažu.

Nakon nekoliko godina veze Ricky Gervais i Jane Fallon učinili su sljedeći korak u svojoj vezi uselivši se zajedno i to se do danas nije promijenilo. Prisjećajući se svojih skromnih početaka, Gervais je ispričao da je njihov prvi stan bio sve samo ne glamurozan - bio je malen i smješten "iznad neke vrste otrcane saune", gdje su čak dijelili kupaonicu sa susjednim stanovima.

Tada su se borili s financijama. Fallon je radila više poslova u raznim trgovinama, a jedno vrijeme je i čistila hotelske sobe. 

Nikada se nisu vjenčali

Čak i nakon toliko godina Ricky Gervais i Jane Fallon nikada se nisu vjenčali. Ricky se šali da su praktički u braku jer dijele sve, a njihov "lažni brak" traje duže od mnogih pravih. Često se šalio na račun njihovog odnosa i odluke o braku. Govori da ne želi nekoliko tostera (kao vjenčani dar) i da ne bi volio da se njihove obitelji sastaju, smatrajući to nepotrebnim.

"Nema smisla imati ceremoniju pred očima Boga jer Bog ne postoji", rekao je komičar jednom prilikom.

Odlučili su da nikad neće imati djecu i zadovoljni su tom odlukom. "Nitko od nas dvoje nije želio djecu. Jednostavno nismo htjeli posvetiti tome 16 godina naših života. I, naravno, previše je djece u svijetu", rekao je Ricky.

Fallon dijeli Gervaisovo mišljenje, nikada nije zamišljala sebe kao majku, čak ni u djetinjstvu. "Majka nije ono što bih ja trebala biti", kaže ona.

Vole i imaju životinje

Gervais je poznat po svojoj ljubavi prema životinjama, a takva je i Jane. Imaju mačku imena Pickle. Prije gotovo četiri godine bili su shrvani kada je njihova mačka Ollie uginula. 

Nakon impresivne 41 godine provedene zajedno, Ricky Gervais i Jane Fallon i dalje pokazuju da je njihova ljubav postojana i otporna na sve. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.