Ricky Gervais nastavlja trolati: "Ona ima alopeciju. Nije baš sretno kod njih doma"

Foto: EPA-EFE

RICKY Gervais šali se na račun skandala koji je na Oscarima izazvao Will Smith. Na svom Twitteru objavio je staru dosjetku o alopeciji iz svog sitcoma The Office.

Ako zadnja dva dana niste imali pristup medijima - Will Smith ošamario je Chrisa Rocka zbog šale na račun Jade Pinkett Smith koja se bori s alopecijom. Dok se holivudska elita svrstava za i protiv Smitha, Gervais se sprda s cijelom situacijom.

Tako je objavio isječak iz serije The Office koja se emitirala na BBC-ju, a u kojoj je glumio nespretnog uredskog menadžera Davida Brenta.

U kratkom videu David govori grupi zaposlenika: "Pogotovo za njegovu ženu. Ona ima alopeciju. Tako da... Nije baš sretno kod njih doma."

Isječak je emitiran u sklopu druge epizode druge sezone hit serije, a u njoj Brent nagovara zaposlenike na opijanje u pauzi za ručak.

"Dobro došli u anonimne alkoholičare! Ne, čisto društveno. Znam nekoga tko je alkoholičar i nije smiješno - posebno za njegovu suprugu. Ona ima alopeciju. Dakle... Nije baš sretno kod njih doma", govori u cijeloj sceni Brent.

Iako Ricky nije dodao nikakav kontekst snimci, jasno je zbog čega ju je objavio.

Ranije je objavio što bi on rekao da je vodio Oscare.

"Počeo bih sa 'Zdravo. Nadam se da će ova emisija razveseliti obične ljude koji gledaju kod kuće. Ako ste, na primjer, nezaposleni, utješite se činjenicom da čak i da imate posao, vaša godišnja plaća vjerojatno ne bi iznosila onoliko koliko iznosi vrijednost vrećice s poklonima koju su glumci upravo dobili", napisao je komičar.

"Ponosan sam što mogu objaviti da je ovo najraznovrsnija i najprogresivnija dodjela Oscara ikada. Vidim ljude iz svih sfera života. Svaka demografska skupina koja postoji pod suncem. Osim siromašnih, očito. Jebeš njih", dodao je.

Njegove objave prikupile su desetke tisuća lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.