Ribarnica koja nije povisila cijene ni za cent je ona u kojoj radi Gvardiolov tata

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U OBILASKU zagrebačkog Dolca naša ekipa iz Index Fooda uočila je da ribarnica na toj tržnici cijene nakon prelaska na euro nije povisila ni cent. Riječ je o ribarnici u kojoj ribu od 2013. godine prodaje Tihomir Gvardiol, otac Joška Gvardiola.

Tatu Gvardiola u ribarnici ovih dana ipak nismo zatekli, nema ga već nekoliko tjedana i u pogonu je trenutno tek polovica ribarnice. Podsjećamo, Gvardiolov otac je na štandu u ribarnici bio i na dane utakmica u Kataru. "To je moj život, ja to volim. Rođen sam u ribarskom mjestu, ribario sam. I danas imam veze s ribom. Jednostavno, ja to obožavam", rekao je u jednom intervjuu.

Kod njega je godinama ribu kupovala i Jadranka Kosor. "Godinama ribice kupujem na ovom štandu, desno od ulaza u ribarnicu na Dolcu. Odlična, svježa riba, divan domaćin. I tek sada saznajem da je to otac slavnog našeg Gvardiola! Skroman, uvijek dobre volje, uslužan tata", pohvalila ga je nedavno.

Cijene u ribarnici na Dolcu za sada su samo preračunate iz kuna u euro, a iskazane su u obje valute, i tako kod svih prodavača. Iste su bile i prije Nove godine. Na ostalim dijelovima tržnice, unatoč tvrdnjama nekih prodavača, stvari su ipak drukčije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.