Reperica brutalno izvrijeđala svoje gay fanove: Uskoro će te netko ubiti

Foto: Press

AZEALIA BANKS prošlog je tjedna šokirala javnost nakon što je procurio video u kojem vrijeđa putnike u avionu nazivajući ih "jebenim pederčinama", ali čini se da joj to nije bilo dosta pa je odlučila izvrijeđati i fanove na Instagramu.

Azealia je petak objavila citat: "Ponekad samo želim da me netko zagrli i kaže mi da je sve u redu. Sve će biti u redu, evo ti kava i pet milijuna dolara".

Radilo se o reakciji na prošlotjedna događanja jer reperica je uz citat napisala i sljedeće: "Nikad nisam osjetila bol toga što nisam bjelkinja kao u ovih par godina otkako sam javna osoba i dio zabavne industrije".

Nakon toga, netko joj je odgovorio: "Zamisli bol tvojih mladih gay fanova kad čuju ružne stvari koje izgovaraš".

To se očito nije svidjelo reperici koja je počela vrijeđati fana da bi nakon toga obrisala komentare. Međutim, bilo je prekasno jer mediji su već screenshotali njezine komentare i objavili ih.

"Zamisli koliko želim pošpricati gay muškarca suzavcem svaki put kad me nazove kučkom, droljom ili kurvom. Poljubi me u dupe. Laku noć", "Nastavi se zajebavati sa mnom ako to jebeno želiš", "jednog dana tvoji će hemoroidi popucati i iskrvarit ćeš do smrti, kučko", "nastavi tragati za kurčevima na Grindru. Uskoro će te netko ubiti i spremiti pod kamion", samo su neki od komentara.

Međutim, u nedjelju su na njezinom profilu osvanuli daleko pomirljiviji komentari u kojima stoji da ako već želi biti dijelom LGBT zajednice, želi biti okružena ljudima koji nisu toliko slabi i ne vrijeđaju se tako lako.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.