Regé-Jean Page o kostimu u filmu Dungeons & Dragons: Znojiš se, ne možeš ni sjesti

Screenshot: YouTube

GLUMAC Regé-Jean Page najpoznatiji je po ulozi u prvoj sezoni Netflixove serije Bridgerton, a sada glumi u novom filmu Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Ima ulogu Xenka Yendara. 

Bilo mu je jako neudobno

U filmu nosi kostim s oklopom, a sada je otkrio kako mu nije bio nimalo udoban. "Napravio sam pogrešku Roberta Downeya Jr.-a", rekao je u razgovoru za BBC Radio 1, referirajući se na to kako je Downey jednom rekao da je izbjegavao oblačiti odijelo Iron Mana. 

>> Zlatni rez presudio: Ovo je najljepši muškarac na svijetu

"Cijeli dan ti je vruće. Ne možeš sjesti. Znoj ne ide nikamo, samo se na neki način zadržava. Ono postaje ronilačko odijelo, samo s tvojim sokovima. Bilo je ukusno", rekao je Page. 

I ranije je govorio koliko mu je neudobno bilo u tom kostimu. "Sve vam se nekako zariva u rebra. Pokušavate izvoditi komplicirane scene borbi i ništa se ne pomiče onako kako bi trebalo. Ništa od toga nije stvoreno za udobnost", rekao je na dodjeli Oscara prošlog mjeseca.

U filmu Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves uz Pagea glume i Chris Pine, Michelle Rodriguez i Hugh Grant. Film je inspiriran istoimenom igricom. Radnja prati grupu lopova koji pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari ne idu onako kako su zamislili.

 

Regé-Jean Page je u Netflixovoj hit seriji Bridgerton glumio vojvodu od Hastingsa te je privukao mnogo pažnje. Mnogi fanovi serije razočarali su se kad je stigla vijest da Page neće glumiti u novim sezonama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.