Reakcije poznatih na smrt Amy Winehouse: Nadam se da će njena izmučena duša naći mir

BROJNI poznati glazbenici, glumci i umjetnici te ostale zvijezde šokirani su smrću Amy Winehouse. Twitter, Facebook i ostale društvene mreže prepuni su izraza sućuti i reakcija poznatih. Demi Moore na svom je Twitter profilu napisala: "zaista tužne vijesti o smrti Amy Winehouse. Moje srce je uz njenu obitelj. Nadam se da će njena izmučena duša naći mir". Njen suprug, Ashton Kutcher napisao je: "Rip Amy Winehouse". Rihanna je također komentirala smrt kolegice: "Dragi Bože smiluj se. Sada mi je zbog ovog zlo".

> Umrla Amy Winehouse: Alkohol i droga je odveli u smrt, koncert u Beogradu joj bio posljednji
> Amy Winehouse sada pripada u "Klub 27": Hendrix, Joplin, Morrison i Cobain umrli u kobnoj 27. godini

"Molim se za to da je na boljem mjestu i u miru"

Starleta Kim Kardashian također nije propustila komentirati smrt britanske glazbenice na svom Twitter profilu: "Upravo sam čula vijest da je Amy Winehouse umrla. Koji istinski talent. Molim se za to da je na boljem mjestu i u miru". Russel Simmons napisao je kako je iznimno tužan zbog Amyjine smrti: "Bila je izvanredan talent i ostavila nas je s velikim darovima u svojoj karijeri. Šaljem iskrene izraze sućuti njenoj obitelji, prijateljima a i obožavateljima". Tugu je iskazao i frontmen grupe Smashing Pumpkins, Billy Corgan: "Žao mi zbog toga što sam čuo o Amy Winehouse. Žalim svaki put kad netko od naših umre. Tragedija, nema sumnje. Zaista sam tužan".

"Odmaraj prekrasna djevojko, odmaraj. Slobodna si"

S druge strane, reperica Nicki Minaj mislila je da je sve laž. "Molim vas, recite mi da Amy Winehouse nije umrla. Je li ovo neka bolesna šala?", napisala je na svom Twitter profilu. "Upravo sam saznao. Osjećam bol. Osjećam bijes. Odmaraj prekrasna djevojko, odmaraj. Slobodna si", napisao je Ricky Martin. Bryan Adams ustvrdio je da će Amy svima zauvijek nedostajati, dok je poznati CNN-ov novinar, Anderson Cooper objavio na profilu da je svijet ostao bez velikog talenta.

"Izniman talent, izvanredan glas i tragična smrt"

"Ne mogu uopće disati sad. Toliko jako plačem, jer sam izgubila jednu od mojih najboljih prijateljica. Voljet ću te zauvijek Amy i nikad neću zaboraviti pravu tebe", tvrdi Kelly Osbourne. Žaljenje zbog smrti Amy Winehouse izrazila je čak i supruga bivšeg britanskog premijera Gordona Browna, Sarah: "Tužna vijest o Amy Winehouse, izniman talent, izvanredan glas i tragična smrt. Moja sućut njenoj obitelji". Boi Boi iz Outkasta stavio je britansku pjevačicu uz bok brojnim tragično preminulim glazbenicima: "Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix i sada Amy Winehouse. Svi su umrli s 27. godina. Počivali svi u miru".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.