Reakcije gledatelja na najgledaniji film na Netflixu: "Hollywoodu je ponestalo ideja"

Foto: Press

Eddie Murphy nakon 30 godina vratio se svojoj najpoznatijoj ulozi.

3. srpnja na Netflix je došao četvrti nastavak Policajca s Beverly Hillsa (Beverly Hills Cop: Axel F) i do kraja tjedna postao trenutno najgledaniji film na toj streaming platformi. 

Koja je radnja filma?

U četvrtom filmu legendarnog serijala policajac Axel Foley vraća se na Beverly Hills. Nakon što je život njegove kćeri Jane (Taylour Page) ugrožen, ona i Foley udružuju se s novim partnerom (Joseph Gordon-Levitt) i starim prijateljima kako bi otkrili zavjeru. 

 

"Eddie je tako nevjerojatan umjetnik. Može raditi dramu, može raditi komediju – može raditi bilo što. I on je isti Axel Foley. On je još uvijek na ulici. Još uvijek radi ono što radi. Očito s godinama postaješ mudriji. Ali i dalje ima sjaj u očima", rekao je producent Jerry Bruckheimer o Murphyju.

"Neki od najsmješnijih trenutaka u Axelu F su kad Eddie improvizira. Velik dio mog posla bio je stvoriti pravo okruženje, postaviti prave ljude oko Eddieja kako bi mu omogućili da radi ono što zna najbolje", rekao je redatelj Mark Molloy. 

Nižu se recenzije

Već je mnogo recenzija o filmu. Na IMDb-ju novi Policajac s Beverly Hillsa ima ocjenu 6.6/10, utemeljenu na čak 22.160 glasova u protekla četiri dana. Na Rotten Tomatoesu ima 65%. 

"Imao sam 18 godina kada je Beverly Hills Cop izašao i evo me sad. Isti likovi, ista zvučna podloga, apsolutno fantastično. Iskreno sam uživao", "Ugodno sam iznenađen koliko sam uživao u četvrtom dijelu. Jedan sam od onih koji su sumnjali u povratak Axela Foleyja, pogotovo jer film nije došao u kina, nego direktno na Netflix. Bojao sam se da će mi ovaj film pokvariti sjećanja, ali nije me razočarao", neki su od komentara.

>> Kritičari o četvrtom Policajcu s Beverly Hillsa: "Kao da mu je istekao rok trajanja"

"Axel se vratio! Nedostajao mi je humor Eddieja Murphyja. Nikad se ne može nadmašiti original, ali film je dobar", "Dok gledam ovo, osjećam se kao da ponovno imam 14 godina", "Puno originalnih elemenata je uključeno, bilo je zabavno", pišu gledatelji.

Nisu svi oduševljeni

Iako film u mnogima budi nostalgiju jer je toliko vremena prošlo otkako je Murphy bio u ulozi Axela Foleyja, nisu svi gledatelji oduševljeni.

"U filmu su svi pravi glumci, ali ne osjećam nostalgiju za Axelom kao drugi. Nisam pogledao film do kraja. Axelova kći je jednostavno negledljiva", "Previše su se trudili rekreirati nešto od prije 40 godina, Hollywoodu je stvarno ponestalo ideja", "Ne vjerujte ovom hajpu, još jedan loš film", "Nema ništa novo što već nismo vidjeli u Policajcu s Beverly Hillsa", "Uštedite si vrijeme, ponovno gledajte original", pišu neki.

Prvi Policajac s Beverly Hillsa izašao je 1984., a drugi dio stigao je tri godine kasnije. Treći nastavak objavljen je 1994. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.