Pokrenut razvod: Imovinska kartica Zooey Deschanel otkrila glumičinu štedljivost

HOLIVUDSKA glumica poznata po ulozi "500 dana ljeta" i novoj američkoj seriji "New girl" Zooey Deschanel razvodi se nakon dvije godine braka. Zooey je predala papire za razvod 27. prosinca prošle godine, a navela je da odvojila od supruga Bena Gibbarda još 31. listopada - na Noć vještica. Ben Gibbard je pjevač grupe "Death Cab for Cutie", a par nije imao djece. Kao razlog razvoda navela je "nepopravljive razlike".

Američki mediji otkrili su i Zooeynu štedljivost, jer je glumičin odvjetnik uz zahtjev za razvod predao i imovinsko stanje, iako to nije morao. 31-godišnja glumica koja i pjeva te ima nekoliko albuma iza sebe, vrijedi milijune koje baš i ne troši. Zooey ima tri kreditne kartice koje uopće ne koristi, mjesečno zarađuje oko 550.000 kuna dok su joj mjesečni troškovi oko 150.000 kuna. U izvještaju još stoji da ima u banci nešto preko 9 milijuna kuna, malo više od tog iznosa u dionicama i obveznicama, a ima i oko 100.000 kuna vrijednu osobnu imovinu.

Glumica mjesečno troši oko 6000 kuna na namirnice i kućanske potrepštine, 3000 kuna na objede vani u restoranima, oko 4600 kuna na račune, 1800 kuna na telefonske račune te oko 11.500 kuna na odjeću. Navedeno je i da mjesečno daje oko 9000 kuna u humanitarne svrhe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.