"Razaračice brakova" Janjić i Cvitešić filmskim ulogama mogu se samo nadati

NATAŠA JANJIĆ, mlada glumica koja javnost više zabavlja svojim privatnim, nego poslovnim životom, odlučila je prekinuti medijsku šutnju koju neko vrijeme gaji velikim intervjuom u kojem je priznala da trenutno nema nikakvih filmskih ponuda. "Imala sam atraktivnu ponudu za televizijsku seriju ponovno iz susjedne zemlje, no zbog 'živih' predstava u mom matičnom kazalištu, nisam mogla otputovati na duži period. Filmskih ponuda, na žalost, nemam", potvrdila je Nataša Jutarnjem listu.

"Kao da dođeš na red da te pretresaju i nije puno u tvojoj moći da to kontroliraš. Često se šalim s kolegama što bi dali novinari da znaju što je između redaka u kojima pišu o nama, a pišu bez odgovornosti i ukusa! Tješi me da oni od kojih trebam angažman imaju svoje živote koji ne utječu na moju odluku da s njima radim, ako ih profesionalno cijenim. Na moj posao najviše utječe kad je s nekim nepodnošljivo surađivati i kad taj posao radi loše", priča Nataša.

Vezu s Joškom Lokasom Janjićka ne želi komentirati

Kratko se osvrnula i na reakcije koje je izazvao "Kenjac" Antonia Nuića u kojem igra glavnu ulogu, a na čijoj se zagrebačkoj promociji, iz poznatih nam razloga, nije pojavila. "Film igra u kinima i javljaju mi se ljudi i prijatelji s različitim komentarima nakon što ga odgledaju i to mi je zanimljivo. Osobno volim taj film i sve uloge u njemu divno su napisane i odigrane, a što će biti s njim, tek ćemo vidjeti", priča Nataša, napominjući da je zadovoljna Nuićevim "profesionalnim" odnosom prema njoj kao glumici. Vezu s Joškom Lokasom nije htjela komentirati.

Preljubnice koje su se pokopale

I tako je, Nataša Janjić, između ostalih stvari, ovim intervjuom potvrdila da mlade djevojke upletene u ikakav, pa makar i izmišljeni preljubnički skandal, od svoje karijere dalje ne mogu puno očekivati. Odnosno, danas je tako. S glumačkim ponudama oprostila se i Natašina kolegica, i još jedna "razaračica brakova",  Zrinka Cvitešić, barem na neko vrijeme, a najsvjetliji primjerak ove skupine svakako je bivša voditeljica Vanja Halilović, koja si je nakon afere s Goranom Ivaniševićem, ionako upitnu televizijsku karijeru potpuno pokopala.

Nekoć su svi "bolje prolazili"



Međutim, dva blistava primjera koja izvlačimo iz devedesetih godina prošlog stoljeća dokazat će da stvari nekoć baš i nisu bile uskogrudne kao danas. Dugogodišnju javnu ljubavnicu Igora Štimca, Alku Vuicu, nije pokopala ni sramota kojom je priču s dalmatinskim "buzdovanom" završila. Štimac je, svi se vrlo živo toga sjećaju, Alku javno i kirurški precizno putem zaštitara otklonio iz svojeg života i noćnog kluba Faces koji je u to vrijeme držao, nakon što ga je ova zalila pićem po glavi pred suprugom i obiteljskim prijateljima.

Ulogu preljubnice nitko nije zamjerio ni Vani Vrdoljak - doduše, Andrija se ovdje ponio savršeno džentlmenski te ljubavnicu oženio; time je Vani spasio ugled, a i dokazao da stvari nisu uvijek crne ili bijele. Obitelj Vrdoljak danas je čvrsta i stabilna kao da je tako oduvijek trebalo i biti, a i mnogi se slažu u jednom - brak Vane i Andrije Vrdoljaka vjerojatno se nikada neće raspasti.

Nuić, Matić i tvrdokorne seljačine...

I za kraj, vratimo se na Nuića - ipak smo počeli s Natašom Janjić - njemu sigurno niti jedan producent neće uskratiti lovu za film zato što je varao svoju životnu družicu Štoviše, isti producent će zajedno s njim tu istu osobu uredno ignorirati i time je još jednom gurnuti u "ralje žutila", dokazujući da ljubav u zatvorenom društvu itekako ima spol. A tom spolu je mjesto - doma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.