Ramos odlazak objavio na godišnjicu braka s lijepom Pilar, evo što mu je ona poručila

Foto: Instagram

SERGIO RAMOS ovih se dana našao u fokusu javnosti zbog odlaska iz Real Madrida, u kojem je proveo 16 godina.

Vijest o odlasku iz kluba pojavila se na godišnjicu braka Sergija i njegove supruge Pilar. "Vrijeme prolazi, ali svaki dan uz tebe iznova proživljavam ovaj trenutak koji smo podijelili prije dvije godine. Neka se nikad ne prestanemo smiješiti, uživati, uzbuđivati ​​i nježno se ljubiti u čelo slaveći sreću i život. Sretna godišnjica, ljubavi moja. Volim te ludo. Volim te cijelim tijelom", poručila je Pilar Ramosu jučer uz zajedničku fotografiju s vjenčanja koje je održano u Sevilli.

Među uzvanicima su bili hrvatski nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić, koji su došli u pratnji supruga Vanje i Izabel. Na svadbi su svirali Aerosmith i AC/DC, a mladenka je u ruci nosila crni buket.

Luksuzno vjenčanje je glavna vijest u tabloidima bilo i zbog slavnih uzvanika, ali i zbog događanja koja su se zbila kasnije.

Anonimna članica osoblja koja je radila na vjenčanju otkrila je neugodne detalje koje je navodno doživjela dok je radila za Ramose. "Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene - te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko 3 ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju", otkrila je žena dodavši kako "nikada nisam radila u tako groznim uvjetima".

Par zajedno ima četvero djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.