Radnici pobjegli iz "ukletog" talijanskog muzeja: Vidjeli duha djevojčice i čuli vriskove

GRAĐEVINSKI radnici su iz jednog talijanskog muzeja "pobjegli glavom bez obzira" nakon što su ustanovili da je zgrada "ukleta". Kako prenose talijanski mediji, u Nacionalni arheološki muzej u Napulju pozvani su stručnjaci za paranormalno iz cijelog svijeta kako bi utvrdili o čemu je riječ. Istraga neobjašnjivih pojava trebala bi započeti u rujnu.

Tijekom noći su građevinski radnici u muzeju čuli stravične krikove, osjetili čudne valove vrućine pa čak i navodno vidjeli duhove. Tvrde kako su se stvari neobjašnjivo pomicale i nestajale.

Arhitekt nadređen građevinskim radnicima, Oreste Albareno, odlučio je provesti noć s njima u muzeju kako bi ih razuvjerio sumnje u ukletost muzeja, ali je naposljetku i sam vidio duha. Za Il Mattino je kazao da je čuo vriskove i vidio duha djevojčice: "Uspio sam svojim mobitelom snimiti duha malene djevojčice. Nikakve djevojčice nije bilo u muzeju. Nitko od radnika nije sa sobom poveo kćer, a i prostor je osiguran i zaključan tako da se nikakvo dijete nije moglo ušuljati unutra".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.