Putopisac koji je šlatao kip Zagorke poručio Rambu Amadeusu: Kradeš mi kruh

Foto: Miranda Cikotic/Zeljko Hladika/PIXSELL

PUTOPISAC Boris Veličan, koji je zgrozio Hrvate kada je u HRT-ovoj emisiji zgrabio kip Marije Jurić Zagorke za grudi i trljao ih, poslao je poruku crnogorskom pjevaču Rambu Amadeusu nakon što ga je producentica emisije Dnevnica na Radioteleviziji Crne Gore Lejla Kašić optužila za seksualno uznemiravanje.

"Kradeš mi kruh, čovječe...", napisao je Veličan uz screenshot s Googlea, koji prikazuje linkove na tekstove o Rambu Amadeusu.

Kradeš mi kruh, čovječe...

Objavljuje Boris VeličanUtorak, 14. ožujka 2023.

Veličan u emisiji hvatao kip Marije Jurić Zagorke za grudi

Podsjetimo, Veličan se našao na udaru kritika nakon što je na početku prve epizode HRT-ove emisije Turistički vodič, koja nosi naslov Grudi Marije Jurić Zagorke i zatvorske lignje, odveo turiste u Tkalčićevu ulicu kod kipa hrvatske književnice i novinarke Marije Jurić Zagorke i demonstrirao kako je treba uhvatiti za grudi.

"Ovdje u Hrvatskoj vjerujemo da diranje njenih grudi ispunjava želje. Tako da sve što trebate napraviti jest uhvatiti grudi, zatvoriti oči, poželjeti nešto i to će se ostvariti. Ja ću vam pokazati", opisao je Veličan, a nakon toga su turisti redom odlazili do kipa i činili isto.

Rambo Amadeus seksualno uznemiravao novinarku

No čini se kako se Veličanu ne sviđa što se posljednjih par dana umjesto o njemu piše o Rambu Amadeusu. Podsjetimo, Rambo Amadeus danas se oglasio povodom optužbi da je seksualno uznemiravao novinarku.

"Dotičnu gospođicu sam, dok smo se približavali kući socijalno ugrožene obitelji, sasvim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po du*etu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane. Htio sam da joj nekako dojavim da nemam više što, da me je stjerala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne obitelji. Nesretno artikulisan kvazi-drugarski alarm. Seksističan možda, seksualan ne", rekao je Amadeus pa dodao:

"Nije to nitko vidio, nije se ni ona bunila, mogao bih negirati, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik. Dakle pljesnuo sam, pipnuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Vjerujem da postoje satelitski snimci koji to mogu potvrditi, danas se i onako snima svaki pedalj planete."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.