Pukla ljubav na selu: Nikolina i Goran više nisu zajedno - otkrili su i zašto

Foto: RTL

ČINILO se da će tek završena sezona showa "Ljubav je na selu" rezultirati romansom Gorana i Nikoline, no to ipak nije bilo tako.

Iako su se činili kao vrlo zaljubljen par, a Nikolina je čak i zaprosila Gorana pred kamerama, njihova veza je završila nedugo nakon kraja snimanja, otkriva RTL.

"Ipak nismo jedno za drugo", jednostavno je zaključila Nikolina. "Ljubav na selu je završila. Lijepo je to iskustvo, upoznati se s ljudima iz drugih krajeva, zaljubiti se... Bilo mi je odlično s Nikolinom dok je trajalo", složio se i Goran.

Oboje su priznali da su ipak bili i zaljubljeni jedno u drugo, iako su kasnije shvatili da "nije to to". Možda je bila stvar i u Goranovoj šarmerskoj naravi koja nije odgovarala Nikolini.

Ona ipak tvrdi da se ne kaje i da joj nije žao što je zaprosila Gorana pred televizijskim kamerama. "Nije me pogodilo s obzirom na to da sam ja odlučila da prekinemo. Imam jednog prijatelja više", otkrila je.

Goran se i dalje bavi seoskim turizmom, a trenutno je i u sretnoj vezi. Nikolina nije u vezi, iako joj nova popularnost godi – udvarača ima više nego ikad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.