Pronašao je izmet u sinovoj kahlici pa se šokirao kad je vidio tko ga je ostavio

Screenshot: YouTube

SONNY KEENAN iz Kalifornije nedavno je došao s posla usred noći i u kahlici svog djeteta pronašao je izmet, što ga je prilično zbunilo jer mu je bilo čudno da njegova supruga to nije primijetila.

"Došao sam s posla u 5 ujutro i vidio govance u toaletu za treniranje koji koristi moj sin. Pomislio sam, to je čudno, kako je moja žena propustila to?" kaže Sonny. Video s njegove nadzorne kamere u spavaćoj sobi zapravo pokazuje kako "poklon" u kahlici nije ostavio njegov sin, već netko od koga takvo što nije očekivao ni u ludilu.

"Provjerio sam kamere i vidio ovo", rekao je, otkrivši kako je nuždu u kahlicu obavio upravo njihov - pas. Ljubimcu je vjerojatno bilo jako sila te nije mogao dočekati da ga vlasnici izvedu u šetnju ujutro pa je svoju potrebu odlučio riješiti sam, baš onako kako je vidio da Sonny i njegova supruga uče sina da to napravi.

Video je snimljen u četiri sata ujutro, a kako nikada nisu psa probali naučiti da sam obavlja nuždu kahlici, oduševilo ih je kada su shvatili da je pas sve uspio sam dokučiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.