Pronađena olupina broda koji je nestao u Bermudskom trokutu - pokrenuta nova misteriozna pitanja

Screenshot: Youtube

O PROKLETSTVU Bermudskog trokuta mnogi su čuli. Morski je to trokut između Bermuda, Floride i Portorika poznat je i pod imenom Vražji trokut i Trokut smrti.

Do sada je zabilježeno niz nestanaka brodova i zrakoplova, od kojih olupine mnogih nikada nisu pronađene. Ipak, svjetski mediji raspisali su se o tome kako je pronađena olupina broda El Faro koja je pokrenula niz misterioznih pitanja.

Sumnja se kako je do nesreće došlo nakon nestanka struje, što je dovelo do gubitka navigacije kao i komunikacije s drugim članovima posade, pa je brod na kraju uplovio u uragan i završio pod morem u listopadu prošle godine.

Znanstvenici i stručni tim locirali su brod, a izašla je i snimka olupine koja je u jako lošem stanju. Život je izgubilo 33 troje ljudi, a pronađene su i audio snimke posljednjih zapisa kapetana broda no što je na njima tek se istražuje. Ono što je misteriozno u cijelom slučaju je pitanje gdje su nestali svi automobili koji su se prevozili u kontejnerima na brodu.

Istraga se nastavlja jer tijela nisu pronađena na istom mjestu, a znanstvenici vjeruju kako se ona uopće ne nalaze na brodu. Misterij oko Bermudskog trokuta se nastavlja, a ovakvi slučaji samo pokreću nove teorije zavjere. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.