Tip tvrdi da je otkrio jezivu stranicu: "Našao sam se na pogrešnoj strani dark weba"

Screenshot: TikTok

TIKTOKER poznat kao @austinvro objavio je snimku na kojoj je objasnio kako je slučajno pronašao jednu od najjezivijih stranica na dark webu, skrivenom digitalnom prostoru s uznemirujućim i neprimjerenim sadržajima, poznatog i kao "mračna strana interneta". 

U snimci je objasnio kako je namjeravao napraviti drugi dio svoje serije o istraživanju tog misterioznog digitalnog prostora s uznemirujućim sadržajima, no kako je brzo shvatio da se našao na "pogrešnoj strani dark weba." 

@austinvro It’s always me who finds this stuff😳 #fy #fyp #viral #disturbing #darkweb #darkwebvideos #creepy #austinvro #education ♬ Creepy doll - Dark Fantasy Studio

"Obično bi ovo bilo cool, ali ovo je strana koju nikad prije nisam vidio", rekao je okrećući kameru da pokaže svoj monitor pa dodao: "Znam da ovo izgleda mutno, ali tako i treba izgledati." 

"Skitnice, jesi li se izgubio? Raspušteni šesterostruki put čeka", piše na stranici, a zatim je pokazao mali broj šest u tabu pa otkrio što se dogodi kad klikne dalje. 

"Mislim da je to web-stranica sotonističkog kulta jer postoji hrpa brojeva i piše da ću biti proklet ako ne uspijem", tvrdi tiktoker koji je zatim pokazao što još piše na stranici. "Piše da će me pokušati poniziti, pokušati učiniti da se osjećam nedostojnim, da se ne predam nadzorniku i imam na umu da sam vrijedan i spreman iskusiti osnaživanje", pročitao je. 

Jezivi stih 

"On koristi tvoje sjene da te pobijedi, stoga si ti jedini koji dopušta poraz", glasi jedna rečenica, a zatim slijedi najjezivijih stih: "Prokleti su oni koji ne uspiju." Pokazao je i kako je pronašao audio clip, naslovljen nepoznatim jezikom, te kako se na stranici spominje da je "Gheroel drugi čuvar". 

"Što sam upravo pogledao?", "Nije baš da postoji ispravna strana dark weba" i "Ne, hvala" neki su od komentara tiktokera. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.