Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru: "Koji bi tinejdžer odbio takvu ponudu?"

Foto: Facebook

BIVŠA profesorica Alice McBrearty iz Londona osuđena je na 16 mjeseci zatvora jer je imala 14-mjesečnu vezu s jednim od svojih 15-godišnjih učenika.

Dječaka, koji nije identificiran, 23-godišnja Alice vodila je u hotel na seks i "imala seksualne aktivnosti s njim u svom autu", piše Independent.

"Alice je pametna, inteligentna mlada žena, koja zna razlikovati dobro i loše, ali ozbiljno je narušila povjerenje koje djeca moraju u nju imati", rekla je sutkinja Sheelagh Canavan.

Dok je čitala optužbu, optužena je briznula u plač. "Prihvaćam činjenicu da je dječak pristao na to, no koji bi 15-godišnjak odbio tako atraktivnu ponudu? Prihvaćam i to da ste bili iskreno zaljubljeni jedno u drugo kako ste oboje naveli i da godine inače nemaju veze s ljubavi. No ovaj put imaju. Vaša je uloga bila da ga štitite i učite donositi ispravne odluke, a vi ste napravili baš suprotno - pomogli ste mu u tome da donosi samo pogrešne", dodala je sutkinja.

Veza između nastavnice i učenika počela je tako što mu je ona poslala zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, a uskoro su šetali zajedno i išli na ručkove. Veza je završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.

Odvjetnik Alice McBrearty naveo je da nju seksualno ne privlače djeca, no ona je sad označena kao pedofil i smatra se seksualnim prijestupnikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.