Prodala je nevinost za 1,2 milijuna eura, sad je otkrila na što će ih potrošiti

Screenshot: Press

EKATERINA, 19-godišnja djevojka koja je navodno prodala svoju nevinost za 1,2 milijuna eura preko zloglasne internetske stranice Cinderella Escorts, progovorila je o razlozima zašto je to napravila.

Na stranici se pojavila pod imenom Katya, a podrijetlom je iz sjeveroistočne Ukrajine, iako trenutno živi u Sjedinjenim Državama. Da je djevica potvrdio je i liječnik, a za nevinost je tražila najmanje 100.000 eura.

Ovog tjedna objavljeno je da je njenu nevinost kupio biznismen iz Münchena. Druga najveća ponuda iznosila je milijun eura, a došla je od njujorškog odvjetnika. Pjevač iz Tokija nudio je 800.000 eura. Imena ponuđača i detalji o njima ostat će tajna.

Novac koji će dobiti Ekaterina planira potrošiti na "putovanja, luksuz i život". Muškarac koji je kupio njenu nevinost izjavio je da je spreman oženiti je i financijsku podupirati s 8500 eura mjesečno.

Kako bi uopće ponudile svoju nevinost na prodaju, djevojke moraju liječničkom prodajom dokazati da su djevice. Kako bi muškarci sudjelovali u aukciji, moraju dokazati da imaju na računu barem 10 milijuna eura. Svi koji se žele nadmetati za određenu djevojku moraju položiti deset posto minimalnog iznosa kao akontaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.