Prije nego što je postao komičar, Ricky Gervais bio je pjevač u pop grupi 80-ih

Foto: Twitter/EPA

OBOŽAVATELJI komičara Rickyja Gervaisa tek sada otkrivaju da je 80-ih godina prošlog stoljeća bio u pop bendu.

Glumca i komičara svi znaju kao kreatora serije The Office, jedne od najboljih britanskih humorističnih serija svih vremena. Napravio je još Extras, Derek, Life's Too Short i After Life, glumio je u nizu holivudskih filmova i ima nevjerojatnu sposobnost da razbjesni ljude, sjetimo se samo Zlatnih globusa.

Ali prije nego što se otisnuo u svijet komedije, pisac i glumac bavio se glazbom ranih 80-ih. Bilo je to vrijeme divljih frizura, šokantnih izbora odjeće i Spandau Balleta koji je dominirao ljestvicama.

Ne želeći propustiti novovalni trend, Ricky i njegov sveučilišni prijatelj Bill Macrae osnovali su pop duo pod imenom Seona Dancing. S Macraeom na klavijaturi i Gervaisom kao pjevačem, bili su spremni za osvajanje svijeta.

Nakon što su sklopili ugovor s London Recordsom, izdali su dva singla - Bitter Heard i More to Lose. Ali, nažalost, njihova je glazbena karijera bila kratkog vijeka jer njihove pjesme nisu uspjele dospjeti na top ljestvice - osim trenutka kada je More to Lose postala svojevrsni hit na Filipinima.

Nedavno su korisnici Reddita komentirali Gervaisov izgled iz vremena glazbene slave. 

"Apsolutno užasno. Vidi se da nije u tome", napisao je jedan. Drugi je rekao: "To je poput užasnog klišeja umotanog u strašnu parodiju povezanu užasnim pastišom." S druge strane, jedan je komentator rekao: "Iskreno, sviđa mi se", dok je drugi obožavatelj napisao: "Zapravo su prilično dobri za novovalni bend."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.