Prijatelj tvrdi da je supruga Chrisa Notha jako uzrujana nakon optužbi: "Nije dobro"

Foto: Evan Agostini/Invision/AP via Guliver

GLUMICA Tara Wilson, supruga Chrisa Notha, navodno je jako uzrujana zbog nedavnih optužbi na račun glumca. Izvor je rekao za The US Sun da 39-godišnja Tara nije dobro nakon što su tri žene optužile njenog supruga za seksualno zlostavljanje.

Jedna od tri žene koje su iznijele optužbe rekla je da je Chris izjavio da je monogamija prevara, čak i u braku.

"Možda nije monogaman, utvrdili smo da njegova žena nije znala. Ako ništa drugo, on je kriv za to. Ona je u Los Angelesu i jako je uzrujana. Nije joj dobro. Planirali su zajedno provesti Božić, ali to se sada ne zna", rekao je prijatelj para. 

"Postoje dvije strane svake priče i ljudi to moraju znati prije nego sude. Chris kojeg sam upoznao nije Chris kojeg opisuju ove žene. Svi njegovi prijatelji su uz njega. Voli flertati, ali nije ljigavac. Nije Weinstein. Vjerujem mu i vjerujem da nije prošlo onako kako je navodno prikazano", dodaje prijatelj.

Prijatelj je otkrio da 67-godišnji Noth nije znao da će ove optužbe izaći u javnost.

"Potpuno je zbunjen i zaprepašten ovim optužbama. Vrlo je zbunjen zašto se pojavljuju sada, kada je objavljen reboot Seksa i grada", objasnio je prijatelj.

Tara i Chris upoznali su se još 2001. kada je ona bila barmenka u klubu The Cutting Room. U braku su od 2012. godine i zajedno imaju dva sina, 13-godišnjeg Oriona i 18-mjesečnog Keatsa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.