Prepoznajete li glumca s fotke? Obožavatelji pišu da je neprepoznatljiv

Foto: Profimedia/EPA

Olivier Martinez privukao je pažnju fotografa tijekom šetnje ulicama Los Angelesa. 

58-godišnji glumac izašao je u ležernoj odjevnoj kombinaciji. Nosio je prljavo bijelu majicu, sive hlače, jaknu i tenisice. Obožavatelji na društvenim mrežama pišu da im Martinez djeluje vidno mršavije i neurednije u odnosu na ranija izdanja. Mnogi se slažu da je glumac gotovo neprepoznatljiv. 

Njegov izlazak uslijedio je nakon što je njegova bivša supruga Halle Berry izjavila kako je potrošila više od 200 tisuća dolara kako bi s Martinezom surađivala na odgoju desetogodišnjeg sina. U dokumentima čiji su sadržaj prenijeli američki mediji Berry se žalila da se Martinez uzdržava od alimentacije te da odbija donijeti zajedničke odluke vezane za njihova sina.

Službeno se razveli prošle godine

Glumica Halle Berry s Olivierom Martinezom bila je u braku od 2013. do 2015. godine, kada su objavili da prekidaju, no službeno su razvedeni tek u kolovozu prošle godine. 

"Idemo naprijed s ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i zajedničkim fokusom na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugome samo sreću u životu i nadamo se da poštujete našu, a što je najvažnije, i privatnost naše djece, dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje", napisali su te 2015. godine.

Bivši par upoznao se na setu Dark Tidea 2010. godine. Zaručili su se dvije godine nakon upoznavanja, a tri mjeseca nakon vjenčanja rodio im se sin. Osim Macea, glumica ima i kćer Nahlu s kanadsko-francuskim modelom Gabrielom Aubryjem. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.