Premijera "Knjige iskupljenja": Frano Lasić na ljubavnom sjedalu s bivšom suprugom


SINOĆNJA premijera novoga postapokaliptičnog spektakla "Knjiga iskupljenja" privukla je u Cinestar brojnu publiku. Među onima koji su odlučili utorak navečer provesti uz film, bio je i poznati glumac Frano Lasić, i to u zanimljivom društvu.


Frano Lasić u kino poveo bivšu suprugu

Lasić je poznat kao veliki zavodnik, a za sve žene koje se nađu u njegovom društvu, pogotovo one manje poznate široj javnosti, odmah se misli kako su njegove nove ljubavi. Na prvi nam se pogled činilo da je to slučaj i ovoga puta, međutim, Lasić je na premijeri novog filma Denzela Washingtona bio s bivšom suprugom, slovenskom manekenkom Živom. 

Zbog Franine nevjere brak je završio rastavom

Frano i Živa vjenčali su se 1994., no brak je završio rastavom zbog Franine afere s televizijskom voditeljicom Marom Magaš, a nakon nje, glumac je bio u vezi s kontroverznom Dolores Lambašom. Koliko nam je poznato, glumac trenutačno nije u vezi, a izlazak u kino s bivšom suprugom sigurno na njega djeluje opuštajuće nakon raznih veza praćenih budnim okom medija.

Lijepo je što su bivši supružnici ostali dobri nakon rastave, ali ne znamo zašto nam je, na pitanje s kim je došao u kino, Lasić odgovorio "Pa vidite da sam sam", ni zašto su se, pretpostavljamo sada samo prijatelji, skrivali od fotografa.
 
Denzel Washington još jednom oduševio ženski dio publike


Oni koje nije oduševila priča u stilu biblijskog "Mad Maxa", koncentrirali su se na Denzela Washingtona, koji je sa svojih gotovo šezdeset godina i dalje seksi. Mila Kunis, poznatija kao trendseterica Jackie iz "Ludih 70-ih", nije mogla proći nezamijećeno muškom dijelu publike. Osim Mile, sigurno su primijetili i tri šarmantne dame koje su također došle pogledati novi holivudski hit.

"Film je čudan, ali je Denzel Washington zgodan"

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković došla je u dobrom društvu Aleksandre Grdić. Budući da smo se našli u kinu, pitali smo je li gledala ovogodišnju dodjelu filmskih nagrada Zlatni globus i kako joj se sviđa "Avatar", koji je osvojio priznanje za najbolji film. "Nisam gledala Globuse. A nisam gledala ni "Avatar", ali hoću za nekoliko dana dana. Društvo je bilo i reklo da je odličan. Inače volim gledati filmove u kinu, totalno mi je drugi doživljaj", rekla je simpatična Maja.

"Da se snima film o mom životu, glumila bi me Angelina Jolie"

"Da se snima film o mom životu, voljela bih da me glumi Angelina Jolie ili Penelope Cruz", rekla nam je Aleks. "A film koji najbolje opisuje moj život? Od trilera preko akcije do velike romantike. Ne znam stvarno koji bi to film bio. Kombinacija više filmova", rekla je lijepa manekenka. "Još sam premlada, nemam toliko puno godina da bi se radio film o mom životu, ali da bi bilo materijala, bilo bi. Za dvadesetak godina znat ću odgovor", dodala je Aleks.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.