Premijera i free download: Domaće snage uz švedsko pojačanje u zaraznom božićnom singlu

Foto: Goran Matijašec

DEČKI iz benda "Lines and Colurs" polako ali sigurno osvajaju obožavatelje. Prvo na Indexu poslušajte njihov novi božićni singl.

Njihov novi singl "Dear Santa" već se vrti na domaćim i stranim radio postajama, a hit je sniman na relaciji Švedska - Hrvatska. Tema singla je ljubav kao ostvarenje najljepšeg sna za svaku osobu ovog Božića. Producenti božićne pjesme su Šveđani Kristoffer Fogelmark, koji je ujedno autor hitova grupe One Directiona "Kiss you" i "Live while we're young", te Adam Kulling. 

Novi singl "Dear Santa" možete besplatno skinuti sa službene stranice  >> DOWNLOAD <<

Inače, dečki iz benda su nam otkrili kako se sredinom prosinca  zatvaraju u studio te započinju s radom na novim pjesmama i albumu u suradnji s američkim producentom Trevorom Dahlom koji je producirao i za popularne Britance "One Direction" koji su zaludli obožavateljice diljem svijeta. Dečki iz "Lines and Coloursa" najavili su i novi singl, kao i novi album početkom 2016. 

Lines and Colours su hrvatsko-švedski pop rock bend kojeg čine Anton Hagman (vokal, iz Švedske), te Igor Kranjec (bas gitara) i Saša Maček (bubnjevi). Izdavanjem singla "Beautiful Addiction" 2013. osvojili su glazbene ljestvice na najpoznatijim hrvatskim radio stanicama i u Europi, a njihovi videi skupili su i preko 200.000 pregleda na YouTubeu.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.