Glumica osudila Smitha pa izvukli njene stare izjave: "Ona je se*sualni predator"

Foto: EPA-EFE

GLUMICA Zoe Kravitz osudila je šamar koji je Will Smith opalio Chrisu Rocku, no to nije dobro prošlo. Ažurni korisnici Twittera odmah su iskopali komentare koje je izgovorila o Smithovom sinu Jadenu kad je bio maloljetan.

Zoe je na Instagramu objavila fotografiju svoje haljine i napisala: "Ovo je moja haljina s dodjele na kojoj očito sad vičemo prostote i napadamo ljude na pozornici."

Umjesto pohvale za taj potez, Zoe su dočekale kritike zbog "jezivih" komentara koje je imala na račun Jadena Smitha kad je imao samo 14 godina. Ona je u tom trenu imala 24. Tijekom intervjua za magazin V u lipnju 2013. godine Zoe je opisala druženje s Jadenom.

"Bilo je trenutaka kad smo se družili i ja bih pomislila da ne mogu vjerovati da on ima samo 14 godina. Morala sam dvaput promisliti o tome što mu izgovaram.

On je takva osobnost i takva pojava, više je cool od mene. Jako je zgodan. Mislila sam si, kad budeš stariji, znate, družit ćemo se. Ne, to je neprimjereno, sad ima samo 14", govorila je.

Korisnici Twittera zgroženi su tim primjedbama te su zaključili da je Zoe licemjerna i nema pravo kritizirati Willa Smitha. Neki su otišli toliko daleko da su je proglasili seksualnim predatorom.

"Obožavam Twitter jer razotkriva ovakve licemjere poput Jima Carreta, Judda Apatowa i Zoe Kravitz", napisao je jedan korisnik.

"Žele osuđivati Willa Smitha, čovjeka koji je vrhunski glumac 30 godina, zbog jedne greške, a oni su se ponašali gore. Sredite ih sve", dodao je drugi.

"Hollywood je pun licemjera i narcisa", komentirali su neki. "Zoe je bila čudna s 14-godišnjakom", dodaju.

Netko je primijetio kako se brzo ljude otkazuje zbog jedne izjave. "Jučer je Zoe bila najseksi žena na svijetu, a danas je optužena da je seksualna predatorica", zaključio je korisnik Twittera.

U međuvremenu, isplivali su i komentari u kojima je hvalila Smitha kao dragu i prizemnu osobu.

"On je jedan od najljubaznijih ljudi koje sam ikad upoznala. Gledati njega i Jadena zajedno, cool je vidjeti toliko ljubavi u dinamici oca i sina. On je superstar, ali je jedna od najljubaznijih, najnormalnijih i najprizemnijih osoba ikad", rekla je 2013. za magazin Elle.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.