"Poznati pomažu psima": Dođite i vi po svog novog najboljeg prijatelja!

SUTRA, 26. rujna u 15.30 sati, u prostorima skloništa udruge za zaštitu životinja "Spirit", održat će se promocija rada Udruge, kao i upoznavanje javnosti s problemom napuštanja i zanemarivanja životinja te promocija udomljavanja životinja. Riječ je o akciji udruge Spirit "Poznati pomažu psima".

Udruga Spirit mlada je zagrebačka nevladina, neprofitna udruga za zaštitu životinja osnovana 2007. godine, koja je u svom relativno kratkom postojanju udomila oko 1.200 napuštenih životinja i izgradila sklonište za prihvat napuštenih pasa, koje trenutno broji 39 natkrivenih nastambi. U skloništu se trenutno nalazi oko 160 napuštenih pasa, a brojka je varirala između 120 i 180 životinja u posljednjih nekoliko mjeseci.

Subotnjim okupljanjem, na koje će doći brojni poznati s hrvatske estrade i televizije, među kojima su: Leonora Surian, Vladimir Tintor, Marija Omaljev, Jadranka Krajina, Edvin Liverić te Maja Vučić, Udruga želi upozoriti javnost na sve veći broj napuštenih i zlostavljanih životinja u Hrvatskoj, kao i potaknuti ljubitelje životinja da udomljavaju životinje iz skloništa i tako im spase život i oslobode mjesto za sljedeću životinju nesretne sudbine.

Dođite i vi, u skloništu potražite svog novog najboljeg prijatelja i pružite mu topli dom! Vjerujte, četiri meke šapice bit će vam i više nego zahvalne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.